Degustace v Kyjově

Degustace v Kyjově

Pro organizované skupiny či firmy do 15 osob rádi zajistíme řízenou degustaci přímo ve Vinném baru. Větším skupinám nabídneme náš vinný sklípek nedaleko penzionu, případně seminární místnost v penzionu. Připravili jsme pro vás 3 varianty degustací, které jsou založeny na nabídce místních a regionálních vinařských podniků (převážně rodinných), jako jsou vinařství Šalša, Maňák, Dufek, Grmolec….. Dále nabízíme 2 speciální degustace. Jedna se zaměřuje na vína z bývalého Rakouska – Uherska a druhá na degustaci sektů. Degustaci provádí zkušený sklepmistr a její délka je obvykle 70-90 minut, dle typu degustace a zejména dle zájmu klientů.

 

Základní degustace regionálních vín

Degustace zahrnuje 6 šarží vín jakostních a vín s přívlastkem vybraných dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
Cena za 1 sadu pro 1-20 osob: 3.200 Kč
Cena zahrnuje: Degustaci v uvedeném rozsahu, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu v džbánech.

 

Lahodná degustace regionálních vín

Degustace zahrnuje 8 šarží vín zemských, známkových nebo vín s přívlastkem aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
Cena za 1 sadu pro 1-20 osob: 4.500 Kč
Cena zahrnuje: Degustaci v uvedeném rozsahu, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu v džbánech.

 

Exkluzivní degustace regionálních vín

Degustace zahrnuje 10 šarží vín, ze široké škály přívlastků povolených vinařským zákonem, včetně vín speciálních dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
Cena za 1 sadu pro 1-20 osob: 7.000 Kč
Cena zahrnuje: Degustaci v uvedeném rozsahu, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu v džbánech.

 

Degustace „rakousko-uherských vín“

Degustace zahrnuje 10 šarží vín z významných vinařských regionů Rakouska, Maďarska, Slovenska, Čech a Moravy, včetně vín speciálních dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
Cena za 1 sadu pro 1-20 osob: 6.500 Kč
Cena zahrnuje: Degustaci v uvedeném rozsahu, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu v džbánech.

Degustace sektů se sabragí

Degustace zahrnuje 7 vynikajících sektů vyráběných tradiční metodou druhotného kvašení v láhvi zejména z Moravy, ale pro zajímavost také z významných vinařských regionů okolních zemí. Poslední sekt je otevřen metodou „sabrage“, tedy šavlí*.
Cena za 1 sadu pro 1-20 osob: 5.700 Kč
Cena zahrnuje: Degustaci v uvedeném rozsahu, sabrage, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu v džbánech.

*V případě zájmu o výuku sabrage je toto po skončení degustace možné za cenu pouze dalších objednaných a takto otevřených sektů

Organizační informace: