Penzion Régio nabízí svým klientům vlastní vinný sklípek v blízkosti penzionu, přímo v Kyjově.
Ve vinném sklípku nabízíme pro skupiny od 12 osob tradiční Kyjovský večer s pohoštěním a degustací. Délka programu je 6 hodin s ukončením ve 23.00, max. ve 24.00 h.
16.50 h
17.00 h
18.30 h
20.00 h
23.00 h
CENA ZAHRNUJE: 6 hodinový program dle výše uvedené nabídky, obsluhu, teplou večeři a pohoštění dle nabídky, džbány s vodou a láhev vína na osobu (do 275 Kč)
CENA NEZAHRNUJE: vína nad 275 Kč / láhev.
KYJOVSKÝ VEČER – CENA : 790 Kč / 1 os.
Degustace vín patří neodmyslitelně k úplnému večeru ve vinném sklípku. Připravili jsme pro Vás 3 varianty degustací, přičemž všechny jsou založeny na nabídce místních a regionálních vinařských podniků, převážně rodinných.
ZÁKLADNÍ DEGUSTACE, 1 sada
Degustace zahrnuje 6 šarží vín jakostních a vín s přívlastkem vybraných dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
CENA za 1 sadu pro 1 – 20 osob: 3.200 Kč
LAHODNÁ DEGUSTACE, 1 sada
Degustace zahrnuje 8 šarží vín zemských, známkových nebo vín s přívlastkem vybraných dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta
CENA za 1 sadu pro 1 – 20 osob: 4.500 Kč
EXKLUZIVNÍ DEGUSTACE, 1 sada
Degustace zahrnuje 10 šarží vín, ze široké škály přívlastků povolených vinařským zákonem, včetně vín speciálních dle aktuální nabídky vinotéky a případného požadavku hosta.
CENA za 1 sadu pro 1 – 20 osob: 7.000 Kč
CENA ZAHRNUJE: Degustaci v uvedeném rozsahu, sklepmistra poskytujícího odborný výklad, bílé pečivo (neutralizační sousta), vodu ve džbánech.
ORGANIZAČNÍ INFORMACE:
Degustace se poskytuje k objednanému pohoštění. Výjimečně (např. pracovní dny) je možno realizovat jen degustaci, bez pohoštění. Minimální počet osob pro degustaci, při respektování ceny vybrané degustace, není určen. Degustační sada je určena ideálně pro 10 – 15 osob (0,05 l vzorek na osobu), max. možný počet na 1 sadu je 20 osob (0,0375 l vzorek na sobu). Při počtu nad 20 osob je vhodné objednat 2 degustační sady. Ve sklepě nejsou sudy se sudovými víny. Délka degustace je obvykle 70 – 90 minut dle typu degustace a zájmu klientů. Nedopité láhve z degustace zůstávají na stole k další konzumaci, nebo je možné si ji odnést s sebou.
Vytvořit poptávku